For more information:

HARJUMAA ÜHINENUD MEEDIA OÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 1603; followers - 27. Reviews - 4; Articles 10+ "Write an opinion on HARJUMAA ÜHINENUD MEEDIA!"

Seadke oma auto kenasti kevadkorda

Rehvid kõigepealt Millal on õige aeg talverehvid suverehvide vastu vahetada? Eestis on oluline, et autoomanikud vahetaksid naastrehvid suverehvide vastu hiljemalt 31. märtsiks, ent kevadiste talviste olude püsimisel on lubatud naelrehvide kasutamine kuni 30. aprillini. Lamellrehvide kasutajatele pakutakse suuremat paindlikkust, võimaldades rehvivahetust edasi lükata sobivate ilmaolude korral.  Rehvivahetused on osa hooajalisest autohooldusest, mis peaks hõlmama ka […] The post Seadke oma auto kenasti kevadkorda appeared first on Harju Elu.

Read from original source harjuelu.ee

Dropdown

all articles

Tolaram grupp toetab hariduse edendamist Kehras

„Paberivabrikust võeti minuga ühendust ja öeldi, et nad tahavad vallas hariduse edendamist toetada, pakkuda haridustöötajaile erinevaid koolitusprogramme.“ Nii
harjuelu.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.